040 526 0824

Remontointipalvelut Äänekoskella ja muualla Keski-Suomessa

PJM-palvelu tarjoaa remontointipalvelut Suolahdessa, Äänekoskella, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa luotettavasti vahvalla ammattitaidolla.

PJM-palvelu tarjoaa remontointipalveluja luotettavasti ja vuosien kokemuksella. Teemme mm. kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset sekä paneloinnit ja listoitukset niin yritys- kuin kotitalousasiakkaille. Olemme työskennelleet vuodesta 2000 lähtien Äänekosken, Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Yrityksemme on listattu Luotettavaksi Kumppaniksi ja noudatamme toiminnassamme Tilaajavastuulakia.

Remontointipalvelut

Etsitkö ammattitaitoista remontoijaa Keski-Suomen alueella kiinteistöosakeyhtiön huoneistoremontointiin tai kesämökin saunaremonttia tekemään? Haluatko remonttiavuksi kokeneen yrityksen, jonka kautta hoituu kaikki remonttiin tarvittava maalauksesta LVIS-töiden tekemiseen? Anna meidän hoitaa kaikki remontointiin ja saneeraukseen liittyvä puolestasi.

Tutustu alla tarkemmin tarjoamiimme remontoinnin palveluihin:

  • Kylpyhuoneremontit
  • Huoneistoremontit
  • Sisä- ja ulkomaalaus
  • Hirsipintojen puhdistus ja maalaus
  • Timanttiporaus.

Hoidamme LVIS-työt luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kohde 1

Kohde kuivajääpuhdistettiin ja maalattiin

Kohde 2

Kohde kuivajääpuhdistettiin ja maalattiin

Kohde 3

Kohde kuivajääpuhdistettiin ja maalattiin

Teemme työtämme asiakasta kuunnellen

Suunnittelemme kaikki remontit yhdessä asiakkaan kanssa ja pyrimme noudattamaan asiakkaan erityistoiveita mahdollisimman pitkälle. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää juuri sinun remonttitoiveistasi!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi